Teambuilding och inspiration

I helgen hölls det traditionella startinternatet för utbildningarna Diplomerad Marknadsekonom och Diplomerad Controller. Under två heldagar har deltagarna kört teambuilding och inspirationspass inför deras kommande fyra terminer på programmen.

En av nycklarna till framgångsrika studier på EFL:s Akademiska Diplomprogram är en starkt byggd grupp av deltagare. Under två dagars startinternat på MiL-gårdarna i Klippan stärks gruppsammanhållningen. Ett digert program väntade programdeltagarna. Utöver teambuilding-aktiviteter bjöds det på inspirations-workshops och möjligheter att umgås under avslappnade former. Edit Lagercrantz, Bredband 2, Ekonomiassistent och Inköpsansvarig, är en av deltagarna:
– Internatet har varit över förväntan! Vi har haft dynamiska diskussioner, fått smakprov på vad som komma skall och öppnat ögonen för nya områden och nya infallsvinklar. Jag upplever att vi skapat en gemenskap i gruppen som vi kommer ha nytta av de närmaste två åren. Inspirerande!

Startinternatet gästades av EFL-medarbetarna Maria Persson och Carl-Johan Asplund som båda höll uppskattade workshops. Maria Persson guidade på den internationella handelns karta medan Carl-Johan Asplund utmanade deltagarna kring strategi och förmågan att utnyttja marknadens potential till fullo. Gruppen fick bland annat jobba igenom ett case om lanseringen av Malmö Live.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Läs mer om
Diplomerad Controller
Diplomerad Marknadsekonom