Uppstart av Region Skånes Mentorprogram

Den 17 mars var det pampig uppstart i Rådhuset i Kristianstad för de 56 deltagarna på det nya mentorprogrammet med Region Skåne som EFL genomför för tredje gången.

Under dagen guidades mentorerna och adepterna av  Lotta Holmqvist och Anna Sjöberg Petersson från EFL. Syftet med uppstarten var att göra mentorerna och adepterna trygga i sina roller i programmet och självklart också låta mentorerna och adepterna få bekanta sig med varandra. Som kronan på verket fick vi också besök av regiondirektören Alf Jönsson som delade med sig av sina erfarenheter av mentorskap och kommenterade: ”Ni kommer ha så roligt” under året.

– Härlig uppstart, kommenterar Lotta Holmqvist, som processleder hela programmet. Man känner den positiva energin i luften redan nu. Det här kommer bli ett riktigt bra program, ler hon.

Programmet löper fram till den 8 december med 5 seminarieträffar och separata mentors,- och adepttträffar. Den 8 december är det sedan avslutning på programmet då säcken ska knytas ihop och deltagarnas resa ska sammanfattas.

Detta bildspel kräver JavaScript.