Testa digital teambuilding

Låt inte social distansering stå i vägen för gemenskapen. EFL:s medlemsföretag, Utmaningarnas Hus, erbjuder fyra nya digitala spel för tävlingssugna kollegor! Som medlem i EFL:s Företagsnätverk bokar ni till rabatterat pris.

Nu kan ni lösa mordmysterier ihop eller rädda världen i ett online escape room, bekvämt uppkrupna i soffan. Tänk er att ni är Sherlock Holmes eller Lisbeth Salander, fast i karantän… För er som törstar efter gemensamma skratt rekommenderas Karanteambuilding, där ni löser ett flertal humoristiska och kluriga uppdrag tillsammans.

Som medlem i EFL:s Företagsnätverk erbjuds ni att boka till 10% rabatt på samtliga digitala spel på Utmaningarnas Hus under hela 2021. Gratis demo erbjuds för de som är nyfikna.

Klicka er vidare till Utmaningarnas Hus och läs mer

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Erbjudande

EFL:s medlemsföretag får 10 procents rabatt på samtliga digitala spel på Utmaningarnas Hus under hela 2021.

Läs mer om digital teambuilding på Utmaningarnas Hus

EFL:s Företagsnätverk

EFL:s företagsnätverk består av cirka 100 bolag i regionen. I medlemskapet ingår bl.a. tillgång till ett brett kontaktnät, Hot Spot nätverksträffar, utbildningar till medlemspris, events, rådgivning och utveckling, Executive Matchmaking och den senaste forskningen. Läs mer om EFL:s företagsnätverk