Vi söker Skånes mest nytänkande Ekonom!

Det är dags att utse Årets ekonom i Skåne! Vi söker den ekonom som med nytänkande, kreativitet, mod och målmedvetenhet gjort ett rejält avtryck inom ekonomiområdet. Har du någon du vill nominera?

Ekonomifunktionen är en central del i alla verksamheter. Nu är det åter dags att få kasta lite stjärnglans och uppmuntra våra ekonomer till ytterligare utveckling av både enskilda verksamheter och i förlängningen näringslivet i regionen i stort.

I september är det dags att för andra gången utse Årets Ekonom i Skåne. Första pristagare blev Anders Olshov, Øresundsinstituttet. Nu vill vi åter finna den ekonom som med nytänkande, kreativitet, mod och målmedvetenhet gjort ett rejält avtryck inom ekonomiområdet.

Bakom ”Årets Ekonom i Skåne” står den ideella föreningen Ekonomiforum Skåne i samarbete med EFL. Pristagaren får EFL kompetensutveckling till ett värde av 70 000 kr och väljer i samråd med EFL lämplig utbildning som passar just henne/honom.

Vem kan nomineras?

Vi letare efter en företagsekonom eller nationalekonom som genom nytänkande har bidragit till ökad nytta för verksamheten, akademin eller affärerna. Personen vi söker kan även ha förbättrat företagets eller organisationens arbete med Corporate Social Responsibility. Personen har adresserat något inom ekonomistyrning, finansiering, försäljning/marknads- eller HR-området och har på ett kreativt sätt hittat nya arbetssätt eller lösningar som fått genomslag i organisationen.

Personen vi söker

Årets ekonom i Skåne 2012 har med nytänkande, kreativitet, kurage och målmedvetenhet drivit igenom en förändring med långsiktig bärkraft.

Nominera din kandidat redan idag!
Tveka inte! Nominera din kandidat redan idag, men före 1 september påwww.ekonomiforumskane.se/sv/nominera

Nomineringskommitté
En särskilt utsedd nomineringskommitté granskar och värderar nomineringarna enligt kriterier, identifierar kvalificerade priskandidater samt säkerställer en korrekt och tillmötesgående nomineringsprocess. Ordförande är Inger Nilsson, välkänd ekonom för många bland annat i rollen som stadsdirektör i Malmö stad.

Mer om priset

Läs mer priset, nomineringskommittén och Ekonomiforum Skåne på www.ekonomiforumskane.se

 

Välkommen att nominera!

_______________________

ARRANGÖR: Ekonomiforum Skåne för kunskap med kvalité om finansfrågor och ekonomisk politik. Ekonomiforum Skåne arrangerar föredrag och presentationer av välkända föredragshållare inom ekonomi- och finansbranschen. Syftet är att utveckla intresset och förståelsen för företagsekonomiska och samhällsekonomiska skeenden, både i ett mikro- och makroperspektiv. www.ekonomiforumskane.se

PARTNER: EFL erbjuder individer och företag utbildning inom ekonomi, juridik, ledarskap, management, marknadsföring och styrelseutveckling. EFL har en unik koppling till Ekonomihögskolan i Lund och står för merparten av deras Executive Education. I 40 år har EFL varit en mötesplats mellan ledande ekonomisk forskning och framgångsrik näringslivsutveckling. efl.se

SPONSORER: SEB – Aktiv Kommunikation Öresund –GCE – MOLL WENDÉN Advokatbyrå – Procivitas Privata Gymnasium – Pricewaterhouse Coopers – Academic Search – Advokatfirman Lindahl – Cardo – Danir – Gambro – Öhman – Thule – Idéfolket – CA Andersson & Co – Popolo – Inspired Minds – Fazer Amica – HIGHWAY Ljud och Ljus – Lunds Tältuthyrning