HOT SPOT 30 JUNI:
Budord för lyckat förändringsledarskap

Att kunna jobba med och leda förändring är en nästan nödvändig färdighet i dagens snabba och föränderliga värld. Samtidigt är det få som känner till att det finns några enkla och självklara budord som ger ramen för hur förändringsarbete bör bedrivas. Dessa tar vi oss an på denna HotSpot.

Tillsammans med Ulf Johansson, professor i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan vid Lunds universitet med mer än 20 års erfarenhet av ledarutveckling och förändringsledarskap, tar vi oss igenom viktiga budord för förändringsarbete. Vi dyker ner i hur man kan och bör jobba för att åstadkomma framgångsrik förändring som varar.


Ulf Johansson

Ulf är professor i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan vid Lunds universitet med mer än 20 års erfarenhet av ledarutveckling och förändringsledarskap, samt programansvarig för kursen Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap.


EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till Hot Spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med:

FAKTA

TID
30 juni, kl 8.30-10.30
Vi inleder med jordgubbsmingel.

PLATS
Lund (lokal meddelas i anslutning till träffen)

KOSTNAD
Kostnadsfritt för EFL:s Företagsnätverk
Vill du prova på? Kontakta oss på event@efl.se

MER INFO
Kontakta Magnus Nenzén:
magnus.nenzen@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN

Efl