Avslutning för Affärskunskapskursen

Vårens kurs i Affärskunskap avslutades på Radisson Blu i Lund med diplomutdelning och ett live case med Elonroad. Sedan i mars har deltagarna träffats 8,5 dagar  för att fylla på sina kunskaper med de företagsekonomiska grunderna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

I mer än 40 år har kursen Affärskunskap fyllt på deltagarnas kunskaper i marknadsföring, affärsredovisning, kalkylering, företagsanalys, finansiering och strategi. Under totalt 8,5 dagar med träff en dag i veckan lär sig deltagarna de företagsekonomiska grunderna, så att de blir bekväma med att använda det ekonomiska språket, får en bättre förståelse för ekonomiska samband, samt blir stärkta i sitt ledarskap och inom strategisk planering.

Karin Ebbinghaus, vd på Elonroad, gästade EFL:s Affärskunskap

Vårens avslutning, som ägde rum på Radisson Blu i Lund, innehöll utöver utdelning av diplom och diskussioner kring reflektionsrapporter, även ett live case med Elonroad, där deltagarna fick testa sina nya verktyg. På plats fanns bolagets vd, Karin Ebbinghaus, som berättade om företaget och vägen framåt med ny teknologi. Läs mer om Elonroad


Affärskunskap

Affärskunskap är en komplett ”ekonomi för icke-ekonomer”-utbildning. På 8,5 dagar lär du dig på ett intressant och inspirerande sätt de företagsekonomiska grunderna. Du utvecklar ditt affärsmannaskap, blir van att använda det ekonomiska språket, får en bättre förståelse för ekonomiska samband och blir stärkt i ditt ledarskap och strategiska planering.

Nästa programstart av Affärskunskap är den 22 september, 2022.

Läs mer om Affärskunskap >>

Vill du veta mer om Affärskunskap?

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!