EFL:s Affärskunskap för Åsa Jönsson i höst

För att få en bredare ekonomisk förståelse och fördjupade kunskaper i att driva ett företag startar Åsa Jönsson, VD för Åkermans Ingejörsbyrå AB, på EFL:s Affärskunskap den 26 september.

Hej Åsa! Vad är bakgrunden till att du ska gå EFL:s Affärskunskap?
I min roll som VD för ett mindre familjeägt konsultföretag med ett tjugotal anställda vill jag fördjupa mina kunskaper för att känna mig bättre rustad i rollen.

Vad har du för förväntningar?
Efter som jag har en ingenjörsbakgrund hoppas jag få en bredare ekonomisk förståelse och kunskapen att driva ett företag med de utmaningarna som finns, både affärsmässigt och organisatoriskt.

Vad fick dig att välja EFL?
Jag fick EFL rekommenderat av en tidigare chef som gått utbildningen, och som var väldigt nöjd. När jag läste på kändes Affärskunskapen helt rätt för mig.


Affärskunskap

EFL:s utbildning i Affärskunskap på 8,5 dagar fördelade över 10 veckor ger på ett inspirerande sätt grunderna i ekonomiska samband och resonemang. Relevanta modeller och verktyg blandas med intressanta och aktuella exempel och ger direkta kopplingar till deltagarnas företag. Nästa kursstart är den 26 september. Läs mer om EFL:s Affärskunskap

 

Åkermans Ingenjörsbyrå AB

Åkermans Ingenjörsbyrå AB har som ambition att göra skillnad för byggbranschen genom att förenkla hela byggprocessen. Med hjälp att ett team av kompetenta medarbetare, som alla har samma inställning, arbetar de för att på enklaste och mest professionella sätt leverera de bästa tjänsterna och lösningarna för alla typer av byggprojekt.