Förmånligt erbjudande till EFL:s medlemsföretag från Bjärsjölagårds Slott

I hjärtat av Skåne inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar ligger Bjärsjölagårds Slott. Denna pärla från 1700-talet har gått från försvarsanläggning till ståndsmässigt gods för att idag vara en självklar mötesplats för moderna människor. Från vackra salonger och korridorer kan man nästan höra slottet viska om svunna tider. Just nu erbjuds medlemsföretagen i EFL:s företagsnätverk ett förmånligt erbjudande.

I hjärtat av Skåne ligger vackra Bjärsjölagårds Slott

EFL och Bjärsjölagårds Slott har en lång historia tillsammans, där EFL:s deltagare på bl.a. EFL:s Styrelseprogram, EFL Ledarskap i organisationer, Executive MBA och EFL:s skräddarsydda utbildningar fått njuta av den vackra miljön och de välutrustade och trivsamma konferensutrymmena.
– Vi är oerhört stolta över att vara en av EFL:s utbildningsplatser sedan ett 20-tal år tillbaka. Tillsammans bygger vi långsiktigt, satsar och vågar blicka framåt för att påverka framtiden trots rådande ovisshet. Slottet bidrar med en trygg, avskild miljö och familjär atmosfär för att skapa rätt förutsättningar där alla mötesdeltagare kan fokusera och utvecklas.

Slottet har fem fullutrustade och flexibla konferenslokaler

Slottet har fem flexibla konferenslokaler fullt utrustade med den senaste ljud- och ljustekniken, alla anpassade för såväl små som stora grupper och med möjlighet att ha social distans. För mindre grupparbeten eller en stunds vila står slottets mysiga salonger och sällskapsutrymmen till förfogande, allt för att skapa en skön dynamik för kreativa möten.

För att vistelsen ska bli mer än bara ett möte serverar slottet alltid spännande menyer tillagade från grunden, gärna med råvaror från lokala producenter, och stimulerande aktiviteter som utmanar både kropp och knopp. Denna guldkant skapar en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
– Vår ambition är att ständigt utvecklas tillsammans med våra mötesbokare för att alltid ligga i framkant och vara en av Skånes mest uppskattade konferensanläggningar, berättar Bjärsjölagårds Slotts Birgitta Folkesson.

Erbjudande från Bjärsjölagårds Slott

EFL:s medlemsföretag erbjuds aktiviteten ”Kockkampen” vid bokning av nytt möte som genomförs mellan 1 september och 30 november 2020. Kockkampen är en tävling, som kan utföras individuellt eller i lag, där alla utmanas i typiska köksmoment som bl.a. sätter luktsinne, smaklökar och snabbhet på prov innan en vinnare utses.

Välkommen till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!

Läs mer på: bjarsjolagardsslott.se

För bokning och frågor: 
0415-412 90 eller bjarsjolagard@
hushallningssallskapet.se