Grattis till 21 nya styrelsealumner

En strålande sommardag avslutades årets Styrelseprogram på Grand Hotel i Lund och 21 nya deltagare anslöts till EFLs Styrelsealumni.

Efter 8 tillfällen under 8 månader var det dags för Styrelseprogrammets avslutande dag. Lund visade sig från sin bästa sida med strålande sol och högsommarvärme. Inne på Grand Hotel fick deltagare presentera sina personliga reflektioner kring framtida styrelsearbete för EFL:s advisory board. Därefter följde diplomutdelning och fotografering innan det var dags för en gemensam avslutningsmiddag.
– Vi summerar en fantastisk höst och vår med deltagare som givit av sig själva, sina erfarenheter och sina frågeställningar, säger Anna Sjöberg Petersson, programansvarig för EFL:s Styrelseprogram. Kombinationen av lärare med tyngd och erfarenhet, intressanta externa gäster och deltagare som bidrar i diskussion och erfarenhetsutbyte är en klockren kombination som verkligen fungerar. Detta år har vi för första gången haft tre internattillfällen istället för två, på deltagarnas önskemål – något vi kommer att fortsätta med. Nu är det dags att andas ut inför imorgon. Då startar vi upp ett tvådagars fortsättningsprogram för våra styrelsealumner,  avslutar Anna med ett leende.

Detta bildspel kräver JavaScript.

EFL:s Styrelseprogram

EFLs Styrelseprogram är en gedigen utbildning i Corporate Governance. Utifrån ekonomi, juridik, ledarskap och strategi tar programmet ett helhetsgrepp och ger dig hävstång för framgångsrikt styrelsearbete. Styrelseprogrammet ger dig både formell kunskap och större insikt om hur effektivt styrelsearbete bedrivs i praktiken. Efter åtta tillfällen under åtta månader har du fått både bredd och djup, samt rejält stärkt din kompetens och position i styrelsesammanhang och företagsledning. Programmet är den enda i sitt slag i Sverige och har startat årligen sedan år 2000. Läs mer