Programstart för EFL:s Styrelseprogram

Årets start av Styrelseprogrammet – det 21:a i ordningen – inleddes med en djupdykning i styrelsens olika roller och uppgifter. De kommande åtta månaderna kommer deltagarna att träffas under sammanlagt 11 dagar för att gå på djupet kring styrelsefrågor och styrelsearbete.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Styrelseprogrammet har genom åren  lockat till sig många deltagare genom att vara helt unikt när det kommer till helhetsgreppet det tar, vilka ämnesexperter som finns i rummet och kopplingen till den senaste forskningen.
– Vårt team av handplockade experter är svårslaget, och det framgår också av utvärderingarna att dessa är oerhört uppskattade för sin kompetens i allt från best practice till senaste forskningen. Programmets faculty är ett väl sammansvetsat strömlinjeformat team som ger en lärupplevelse i yppersta världsklass, berättar Andreas Olsson, säljchef på EFL.

Årets deltagare träffades för startinternat på MiLgårdarna i Klippan för att diskutera Corporate Governance; teoretiska begrepp och modeller och praktiska arbetssätt beträffande styrelsens roller i olika utvecklingsskeden i ett företag. På agendan stod även diskussioner kring styrelsens och styrelseledamöternas uppgifter enligt Aktiebolagslagen samt koden för svenska bolagsstyrning.

För programmets deltagare väntar nu sammanlagt 11 dagar fördelat på 8 sammankomster fram till mitten av maj då det är dags för diplomering.


FAKTA

Nästa programstart: 13 oktober 2022
Omfattning: Åtta tillfällen under åtta månader (tre internat)
Plats: Lund med omnejd

Läs mer om Styrelseprogrammet

SENASTE NYHETERNA

Toppbetyg för EFL:s Styrelseprogram
I fantastisk sensommarvärme diplomerades deltagarna på EFL:s Styrelseprogram. Återigen får programmet topputvärderingar av deltagarna, som har träffats vid åtta tillfällen för att fördjupa sig i styrelsefrågor och framgångsrikt styrelsearbete.

Läs nyheten Toppbetyg för EFL:s Styrelseprogram >>

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss på:

046-222 68 50
info@efl.se