Sandberg Development nya medlemmar i EFL:s Företagsnätverk

Det familjeägda investeringsbolaget Sandberg Development ansluter sig till EFL:s Företagsnätverk! I mer än 60 år har Sandberg Development arbetat för att hitta och omvandla innovativa idéer till framgångsrika företag. Genom aktivt ägande investerar bolaget i och förädlar innovations- och teknikdrivna företag med basen i södra Sverige.

”Vi ser flera värden i att ansluta vårt bolag till EFL:s företagsnätverk”, säger Kent Bengtsson, CFO på Sandberg Development

Som engagerade ägare bidrar Sandberg Development till att utveckla innovationer och affärsmöjligheter och bidra med resurser och kompetens med målet att bolagen ska ta en marknadsledande position inom sin bransch och sitt segment. Bolagets investeringsfilosofi bygger på en övertygelse om att pengar ska sättas i arbete och skapa nytt. Bolaget har arbetat efter denna filosofi i snart 60 år. Genom investeringar i innovation och ny teknik ska Sandberg Developments äganden bidra till långsiktig tillväxt och samhällsnytta.

Sandberg Development har dotterbolagen Aimpoint, GAIM, GRANULDISK och Rescue Intellitech, samt minoritetsinnehav i Camurus, ISEC, Orbital Systems och SWATAB.

Sandberg Development har nu anslutit sig till EFL:s Företagsnätverk.
– Vi ser flera värden i att ansluta vårt bolag till EFL:s företagsnätverk, säger Kent Bengtsson, CFO på Sandberg Development. Genom nätverket kommer vi att ta del av och utvecklas genom medlemsaktiviteterna, samt skapa en synlighet för Sandberg Development.

Som medlemmar i företagsnätverket får de bland annat tillgång till ett brett kontaktnät, nätverksträffar, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill. Läs mer om EFL:s företagsnätverk

 

Sandberg Development

Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag som genom aktivt ägande förädlar innovations- och teknikdrivna företag med bas i södra Sverige.

Läs mer om Sandberg Development

EFL:s Företagsnätverk

EFL:s företagsnätverk består av ca 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen.

I medlemskapet ingår bl.a:

  • tillgång till ett brett kontaktnät
  • Hot Spot nätverksträffar
  • utbildningar till medlemspris
  • inspirationsseminarier
  • rådgivning och utveckling
  • kunskapslunch
  • vår digitala plattform
  • den senaste forskningen.

Läs mer om EFL:s företagsnätverk