Välkommen Rebecca!

Nu förstärker vi tillfälligt vårt team med Rebecca Jorgovanov, som kommer att praktisera hos oss i höst. Rebecca har tidigare arbetat inom försäljning och går just nu en YH-utbildning inom B2B-försäljning. 

Välkommen till EFL! Hur känns det?

Det känns jättebra, var och en har välkomnat mig med öppna armar. Jag är dessutom oerhört tacksam att bli inkluderad i ett sånt här team. Vi har ett tydligt mål med min praktik och det är att jag ska få chansen utvecklas i det praktiska.

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke och programutbud?

Det som tilltalar mig mest med EFL det är det breda utbudet av utbildningar, det finns helt enkelt utbildningar för ALLA. Sedan är så klart EFL:s unika koppling till Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och näringslivet väldigt intressant. Det innebär att EFL kan erbjuda utbildningar till yrkesverksamma med de främsta forskarna och experterna i kombination med framstående expertis från näringslivet. En annan sak som tilltalar mig är EFL:s pedagogik, som bygger på att omvandla kunskap till faktisk förmåga. Det är så klart kul att veta och förstå saker – men det viktigaste är ju att kunna använda kunskaperna!

Berätta om din bakgrund!

I juni 2019 påbörjade jag en anställning på Allgreen som B2C-säljare. Redan då insåg jag att försäljning var något som föll mig naturligt och att det dessutom var något som jag ville utvecklas inom. Förra hösten inledde jag därför en tvåårig YH-utbildning inom B2B-försäljning. Nu har det gått drygt ett år och till sommaren tar jag examen som B2B-säljare.

Vad ser du mest fram emot under din tid på EFL?

Att bygga relationer och hjälpa kunder med att hitta lösningar utifrån deras behov. Jag har studerat i över ett år nu och besitter kunskaper och kompetenser inom en rad ämnen, därför tycker jag att det ska bli extra kul att få omsätta detta i praktiken.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om EFL och våra utbildningar? Spana in vårt programutbud här eller hör av dig till oss!

Rebecca når du på rebecca.jorgovanov@efl.se eller 0721 – 43 85 58

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!