”Varje modul har tillfört ny kunskap och modeller som är direkt användbara i min vardag”

”Varje modul har tillfört ny kunskap och modeller som är direkt användbara i min vardag. Vi har fått tillgång till en hel del verktyg och många av dem kommer jag kunna använda under lång tid framöver.” Pernilla Oskarsson, Regional Manager, Smile Tandvård

Årets deltagare på vårt flaggskeppsprogram Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program har nu hunnit genomgå 3 moduler. Vi frågade en av deltagarna, Pernilla Oskarsson, Regional Manager på Smile Tandvård, om hennes upplevelser av programmet så här långt. 

Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program är ett 15 månader långt managementprogram som starkt kopplar an till deltagarnas verklighet och strategiska utmaningar, och är utvecklat utifrån mer än 20 års erfarenhet av Executive MBA-program

I oktober började ännu en kull med Leading Impact:are, som nu har hunnit med de första tre modulerna, som har satt fokus på ledarskap och strategi. Pernilla Oskarsson, Regional Manager på Smile Tandvård, som är en av deltagarna beskriver sina upplevelser:

Nu har du gått de tre första modulerna på Leading IMPACT. Vad är din upplevelse av utbildningen såhär långt? 
Utbildningen och lärarna håller mycket hög nivå. Det har varit en blandning av teori, föreläsning, diskussion och kreativa arbeten. Första modulen la, på ett mycket genomtänkt och klokt sätt, grunden för att skapa en trygg grupp och det har gett oss fina förutsättningar för samarbete mellan deltagarna. Det finns genomgående en koppling till våra respektive verksamheter, vilket gör att utbildningen blir väldigt relevant för alla.

Vad är dina största take aways efter de här tre modulerna?
Oj, det är nästan svårt att formulera. Tar med mig en massa saker efter varje modul. Har bl.a. använt en uppdaterad modell för coachande samtal, en struktur för omvärldsanalys och fått nya perspektiv på alternativa organisationsstrukturer. För att nämna en sak från respektive modul.

Kan du redan nu se ett värde av utbildningen och ta med dig insikter/lärdomar och applicera i din arbetsvardag?
Absolut! Varje modul har tillfört ny kunskap och modeller som är direkt användbara i min vardag. Vi har fått tillgång till en hel del verktyg och många av dem kommer jag kunna använda under lång tid framöver.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att gå utbildningen nästa år?
Jag hade inte tvekat en sekund. Det finns ett direkt värde för både den enskilda deltagaren och för arbetsgivaren.

 


Om Leading IMPACT

Leading IMPACT är ett 15 månader långt management-, ledarskaps- och affärsutvecklingsprogram med en 3-dagars sammankomst i månaden i internatform.

På ett innovativt sätt arbetar programmet med din utveckling inom management, ledarskap, strategi, affärsutveckling, kreativt affärsmodellsarbete, marknadsföring, omvärldsanalys, business intelligence.

Programmet erbjuder tre fördjupningsinriktningar: Business InnovationLeading Change – framgångsrikt förändringsledarskap och Strategic Financial management.

Leading IMPACT innebär en IMPACT-resa som i en konstruktiv symbios kommer att ge dig och din organisation möjlighet att nå de resultat som är viktigast! Vi rustar er för att navigera in i framtiden på en lokal eller global marknad där förutsättningarna ändras varje dag.

Läs mer på www.leadingimpact.se