Hot Spot-året avslutades med Malmö FF:s VD Niclas Carlnén

På temat Värderingsstyrt ledarskap – En förutsättning för långsiktig framgång! gästade Malmö FF:s VD Niclas Carlnén oss på årets sista event för våra Hot Spot-nätverkgrupper. Och vilken avslutning det blev!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Intresset var mycket stort för dagens tema – värderingsstyrt ledarskap – och dagens gäst – Malmö FF:s VD Niclas Carlnén. Glada och förväntansfulla miner mötte oss när vi välkomnande deltagarna i trappan. Det var tydligt att många såg fram emot detta tillfälle och det skulle snart visa sig att eftermiddagen levde upp till förväntningarna.

Niclas Carlnén, som har arbetat som VD för Malmö FF i tre år, gav oss en inblick i det hårda arbete han bedriver och där tydliga värderingar blir tryggheten vid såväl beslutsfattande som vid jobbiga intervjuer i direktsändning.

I en publik organisation är kraven på en tydlig samsyn av både vad som görs, men också hur det genomförs avgörande. Om verksamheten inte hänger ihop är riskerna för negativ påverkan på trovärdigheten och därmed även varumärket stora. På ett mycket intressant sätt gav Niclas oss en i inblick i hur han navigerar dessa utmaningar.

– Vi har fått en oerhört fin feedback från dagen, säger Anna Sjöberg Petersson, Affärsutvecklare på EFL. En väldigt inspirerande och givande eftermiddag med en imponerande framställan av Niclas. Det märktes att han väckte ett stort intresse och gjorde impact på deltagarna, då frågorna var många. Tror att i princip alla gick hem med en wow-känsla och en hel del tankeställare till sin egna verksamhet, avslutar hon.

 

Medlemsevents 2018
Håll koll på hemsidan för vårens evenemang där ni kan se fram emot fler Hot Spot-träffar, medlemsdagen och vårt traditionsenliga jordgubbsseminarium torsdagen efter midsommar. Ett datum är redan klart. Save the date den 25 april då Sodexos VD Azita Shariati gästar oss. Missa inte detta tillfälle!

EFL Hot Spot

EFL har tre nätverkgrupper: Hot Spot DigitaliseringHot Spot Ekonomi eller Hot Spot HR för dig som arbetar på något av EFL:s medlemsföretag.

Vill du veta mer om förmånerna med EFL:s företagsnätverk eller se om ditt företag är medlem? Läs mer om:
Förmånerna med EFL:s företagsnätverk
Medlemsföretag

Plockat från Facebook