God jul och Gott Nytt År!

– ett händelserikt år lider mot sitt slut

”Med ett starkt nätverk i ryggen kan man få bra saker att hända”, säger EFL:s VD Henrik Lundgren.

Så är vi inne på slutrakan för 2017, och kan snart lägga ytterligare ett händelserikt år till handlingarna.

Det är med stor stolthet som vi kan konstatera att EFL fortsätter att befästa och stärka sin position som en mötesplats för människor och verksamheter som vill utvecklas och göra skillnad.

EFL:s företagsnätverk har under det gångna året vuxit med inte mindre än 20 medlemmar! Det är med glädje vi hälsar följande organisationer välkomna in i gemenskapen: Altitude Meetings, Barsebäck Resort, E.ON Sverige AB, Elite Hotels of Sweden, Everfresh, FordonsData Nordic AB, Game City i Malmö, HiQ, Industriellt Utvecklingscentrum Syd AB, Lunds kommun, Länsförsäkringar, Medicon Village, Midway Holding, PWC, Pågen AB, Skurups Sparbank, Smart Refill, Sodexo AB, Tetra Chemicals Europé AB och Trelleborg AB. Och det finns plats för fler organisationer som vill flytta fram sina positioner.

Med ett starkt nätverk i ryggen kan man få bra saker att hända. Ett exempel på detta är det integrationsprojekt för nyanlända akademiker som EFL tillsammans med Sparbanksstiftelsen Finn och det sydsvenska näringslivet genomfört för att ge nyanlända akademiker en chans att få en fot in på den svenska arbetsmarknaden. Andra omgången av detta projekt slutfördes under våren 2017.

Ett annat exempel är det ideella hjälpprojektet Help for children som startades av EFL:s Executive MBA Class of 2012 med Linus Eriksson och Paula Terne i spetsen, efter deltagarnas internationella resa till Indien inom ramen för programmet. Läs mer om deras berättelse här. Vill ni – liksom EFL –vara med och hjälpa till så hittar ni Help for childrens julkampanj här.

På samtliga EFL:s medarbetare vill jag önska en skön och avkopplande julledighet – om bara några veckor drar vi igång 2018 med en rivstart.

Närmast i kalendern ligger följande programstarter, där det fortfarande finns några platser kvar för dig som vill börja året på bästa sätt:
EFL Ledarskap i organisationer – programstart den 16 januari
Diplomerad Marknadsekonom – programstart den 16 januari
Extern Redovisning och räkenskapsanalys – programstart den 22 januari
Diplomerad Controller – programstart den 22 januari
Digitalisering – från buzzword till praktisk handling – programstart den 18 januari

En god jul och ett gott nytt år till er alla! På återseende 2018!

Henrik Lundgren
VD EFL