Välkomna Radisson Blu Hotel Lund till EFL:s företagsnätverk

Vi hälsar Radisson Blu Hotel Lund välkomna till EFL:s företagsnätverk! 

Urbant, modernt och affärsmässigt – det beskriver Radisson Blu Hotel i Lund. Med stilfull inredning och flera bekvämligheter välkomnas gästerna, som oftast besöker hotellet i affärssyfte. Lokalerna vibrerar dagligen av engagerade jobbsamtal, inspirerande konferenser och triumferande middagar.

Radisson Blu Hotel Lund är beläget i Lunds södra centrum, och med väg E22 slingrande förbi precis utanför har hotellets gäster goda möjligheter att snabbt ta sig dit de önskar. Hotellets restaurang står inför spännande förändringar, och konceptet utvecklas i detta nu mot att bli en av Lunds främsta restauranger med mat som gör gott för både kropp och miljö. På Radisson Blu Hotel kan du förvänta dig ett högklassigt bemötande – här arbetar personal med sprakande personlighet och talang för service.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Förhoppningarna med medlemskapet i EFL:s företagsnätverk beskriver personalen på Radisson Blu Hotel Lund så här:
– Vi hoppas att medlemskapet ska utveckla vårt sätt att arbeta, och det på flera sätt. Allt från vårt praktiska dagliga arbete till innovation och utveckling av våra konferenskoncept. Vi tror och att övriga medlemmar i EFL kommer att inspirera oss och bidra till att vi blir ännu bättre på vårt jobb.

Läs mer om Radisson Blu Hotel Lund


EFL:s företagsnätverk

Medlemmar i EFL:s företagsnätverk får tillgång till ett brett kontaktnät, nätverksträffar, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, vår digitala plattform, det absolut senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Läs mer om EFL:s företagsnätverk