Villkor – nästa skånska stjärna

Stipendieplatsen möjliggörs genom ett samarbete mellan EFL Executive Education, Handelskammaren, PwC Sverige och Sparbanken Skåne. Nedan finner du detaljerad information och villkor.

Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program är ett 15 månader långt management- och ledarskapsprogram, som levereras av EFL Executive Education i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Programmet består av sammankomster på i snitt 2-3 heldagar per månad i internatform på kursgård i Skåne. Programmet bygger på EFL:s impact-pedagogik som innebär att du som deltagare tar med dig din organisations skarpa strategiska utmaningar in i programmet. Du tränas i att tänka kreativt kring affärsmodeller för att på ett hållbart sätt kunna driva din organisations utveckling på en allt mer snabbföränderlig marknad med nya möjligheter och fallgropar. Programmet ges på engelska och består av såväl svenska som internationella deltagare. För mer information om programmets innehåll och upplägg, se www.leadingimpact.se

Sista ansökningsdag

31 augusti 2024
Till ansökningsformuläret >>


Jury

Vinnaren kommer att utses av en jury bestående av:

  • Malena Carlström, tf vd, EFL
  • Ulrika Dieroff, Affärschef, Handelskammaren
  • Thomas Kalling, Program Director, Leading Impact
  • Kristian Svensson, Press- och IR-ansvarig, Sparbanken Skåne
  • Anne Säfström Lanner, Vice Styrelseordförande, EFL
  • Anders Österberg, Chef Stora Företag och Affärsspecialister, Sparbanken Skåne

Kostnad

Stipendieplatsen avser programavgiften för deltagande i Leading IMPACT med start i 2 oktober 2024 (ordinarie pris SEK 250 000, ex moms). Internat- och resekostnader på uppskattningsvis SEK 80 000 ingår inte, utan dessa förbinder sig deltagaren att betala. Dessa kostnader faktureras ut efter hand som de uppstår, det vill säga efter varje genomfört internat.

Vinstskatt
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.


EFL:s register

De som ansöker samtycker att läggas in i EFL:s register och få EFL:s nyhetsbrev.


Ytterligare information

För ytterligare information eller frågor, vänligen kontakta:
Magnus Nenzén på 046-222 68 41 eller magnus.nenzen@efl.se 

Leading Impact

EFL:s Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program, i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, omfattar 15 månader där du och ditt företag får en kraftfull kompetenshöjning inom strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande.

Programmet bygger på EFL:s impact-pedagogik, som innebär att du som deltagare tar med dig din organisations skarpa strategiska utmaningar in i programmet. Du tränas i att tänka kreativt kring affärsmodeller för att på ett hållbart sätt kunna leda din organisations utveckling på en allt mer snabbföränderlig marknad med nya möjligheter och fallgropar.

Programmet ges på engelska och består av såväl svenska som internationella deltagare.

Programstart: 2 oktober 2024.

Läs mer >> www.leadingimpact.se

Efl