Välkommen till EFL i höst!

Henrik_Lundgren_MRS_C_8047_2_Efter en förhoppningsvis avkopplande sommarledighet hoppas vi att suget är stort att återigen få igång den kreativa delen av hjärnan.

På EFL väntar en höst med ett fullmatat utbud av program, kurser, nätverksgrupper och inspirationsseminarier för dig som vill utvecklas eller söker ny inspiration och infallsvinklar. Som exempel kan nämnas att vi de närmaste månaderna gör en särskild satsning inom marknadsföringsområdet med populära kurser såsom EFL MarketingCorporate Brand Management samt fjolårets nya succé Creating the attentive company – riktiga guldkorn för dig med intresse för affärsutveckling.

Vi noterar att allt fler företag befinner sig i ett läge där de erbjuder bra produkter/tjänster och har nöjda kunder – men som trots detta upplever svårigheter att fullt ut tjäna pengar på dessa värden. Hos EFL utmanar vi dig att med nya tankebanor utveckla affärsmodeller som skapar nya värden och på så sätt bidrar till en bättre lönsamhet. Redan den 23 september ges första chansen då kursen Creating the attentive company startar.

På en utbildningsmarknad som allt mer börjar präglas av ”quick fix” tar vi stor stolthet i att vara ett robust kvalitetsalternativ. Vi vet att det inte är tillräckligt att bara presentera den senaste kunskapen – för att skapa ”impact” är förståelse av avgörande betydelse. Hos EFL får du kvalitet i varje moment. Våra deltagares kursutvärderingar talar sitt tydliga språk.

Ta dig tid att i lugn och ro botanisera på vår nya hemsida och bekanta dig med höstens kursutbud. Styrelseprogram, Executive MBA, Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller eller skräddarsydda företagsinterna lösningar. Jag vågar lova att vi har något för alla behov.
För dig som vill unna dig en stunds reflektion i vardagen kan jag tipsa om EFLs Reflektionskrönikor som vi nu lanserat och som ger några av våra medarbetare och experter att delge sina tankar kring sina respektive expertisområden.

Passa gärna även på att följa oss på Facebook och Linked-in för de senaste nyheterna inom ekonomi, marknadsföring, strategi, styrelseutveckling, management och ledarskap.

Vi utvecklar människor som utvecklar företag och organisationer. Vi hoppas att få se dig hos oss i höst!

Henrik Lundgren
VD EFL