Marknadsföringsutbildning på EFL

Skräddarsytt för grupper

En skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov. Likt lego sätter vi tillsammans ihop de bitar som adresserar era utmaningar! Navigera bland våra olika spetsområden såsom ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling, ekonomi, juridik och sätt samman en helt anpassad kunskapsresa!

Vi på EFL är specialister på att skräddarsy utbildningar för att er organisation ska nå omedelbara och långsiktiga framgångar. I mer än 50 år har vi skapat flexibla och unika utbildningar. Dessa utvecklar vi i dialog med dig och ditt företag utifrån era behov och önskemål. Vår styrka ligger i att tillsammans med våra kunder bygga akademiskt grundade kunskaper förenad med praktiska insikter och omedelbara verktyg. Vi sätter utifrån era specifika behov ihop ett handplockat team av ledande expertis. Det senaste decenniet har vi genomfört fler än 500 kvalificerade företagsanpassade utbildningar och står väl rustade att ta oss an de utmaningar som just er organisation står inför.

Vi erbjuder spännvidden från två-timmarsföreläsningar upp till fleråriga utbildningsprogram antingen hos oss i Lund eller på ort ni önskar. Vi har även omfattande erfarenhet av internationella utbildningsprogram genomförda på engelska. Såväl den större multinationella koncernen som den lokala mindre verksamheten har genomfört utvecklingsinsatser i samarbete med EFL.

Kontakta oss!

Magnus Nenzén
046-222 68 41
070- 676 97 77
magnus.nenzen@efl.se

Efl