2018 – Fullt fokus framåt

Vi vänder blad och skriver 2018. En möjlighet att utvärdera över det gångna året och spänna bågen inför det kommande. 

EFL:s VD Henrik Lundgren

Även om kanske inte så mycket i praktiken har förändrats sedan slutet på det gångna året är det ändå något särskilt med avstamp. Det ger en möjlighet att få ett mentalt ”clean sheet”, att inspireras av alla möjligheter som står till buds, återuppväcka drivet att bryta ny mark, göra nya saker – eller kanske samma saker på ett nytt sätt- etc. etc. Att komma full med energi i ett nytt år är helt enkelt en skön känsla.

EFL Executive Education – som faktiskt fyller 50 år nästa år – visar sin respektfulla ålder till trots inget prov på medelålders mättnad. Med hög grad av energi försöker vi ständigt utveckla verksamheten och hitta sätt att förbättra våra erbjudanden. Som kund hittar du hos oss bred kompetens inom management, ledarskap, ekonomi, styrelsearbete, affärsutveckling, marknadsföring och omvärldsanalys med mera.

2018 lanserar vi även ett nytt affärsområde – EFL Tech – som kommer att komplettera vårt befintliga utbud med tekniskt präglade managementutbildningar som sätter in tekniska utmaningar i ett affärs-/verksamhetssammanhang. En naturlig utveckling i tider där teknik och affärer allt mer sammanflätas, och som skapar en större struktur åt de strömningar som vi noterat i efterfrågan av våra skräddarsydda satsningar på sistone.

EFL:s medlemsnätverk fortsätter att växa så att det knakar. 2017 fortsatte vi traditionen att erbjuda ett digert program av utvecklingsgrytor, nätverksträffar, jordgubbsseminarier med mera, med mera. Våra medlemsföretag fick i HotSpots-grupperna exklusivt träffa ledare som exempelvis Qlik:s dåvarande vd Lars Björk, Malmö FF:s vd Niclas Carlnén, och i utvecklinsgrytor och medlemsträffar vända och vrida på sina strategiska utmaningar tillsammans med övriga nätverksföretag.

Under det kommande året kommer vi att skruva upp aktiviteten ytterligare i medlemsnätverket. Redan nu kan nämnas att vi den 25 april gästas av Sodexos vd Azita Shariati, som utsetts till såväl ”Sveriges bästa chef”, samt av Veckans Affärer utsetts till näringslivets mäktigaste kvinna. Azita kommer att dela med sig av sina tankar kring ledarskap, jämställdhet, mångfaldens betydelse och hur detta präglat hennes framgångsresa.

Är din organisation ännu inte medlemmar i EFL:s nätverk så är det hög tid att åtgärda detta. Som medlemsföretag i EFL:s nätverk erhåller din organisation dessutom rabatter på samtliga utbildningar i EFL:s öppna kursutbud.

Genom vårt unika partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet kan EFL erbjuda en bredd av kompetens som få aktörer på marknaden kan matcha. Vi kan ta ett helhetsgrepp i att hjälpa dig och din organisation att utvecklas, se möjligheter i och kommando över era utmaningar. Oavsett vilken nivå du befinner dig på i karriären eller i vilket utvecklingsskede din verksamhet befinner sig i så finns EFL för dig.

Är 2018 året du tänker göra slag i saken gällande dina utmaningar? Välkommen till oss!

 

Henrik Lundgren

Verkställande direktör, EFL Executive Education

EFL:s programutbud

VÅREN 2018

16 januari
EFL Ledarskap i organisationer

18 januari
Digitalization – from buzzword to practice

22 januari
Extern redovisning och räkenskapsanalys

5 april
Affärskunskap

9 april
Ekonomistyrning

HÖSTEN 2018

27 augusti
EFL Affärsstyrning
EFL Marketing

28 augusti
Diplomerad Controller
Diplomerad Marknadsekonom

18 september
Executive MBA

mitten/slutet av september
Affärskunskap

18 oktober
EFL:s Styrelseprogram

Företagsanpassade utbildningar
Vi på EFL är specialister på att skräddarsy utbildningar för att er organisation ska nå omedelbara och långsiktiga framgångar! Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan skapa en flexibel och unik utvecklingsinsats åt ditt företag. Läs mer