Boka tidigt och ta del av early bird-pris

Vill du läsa till Diplomerad Marknadsekonom/Controller samtidigt som du arbetar? Anmäl dig senast den 12 april, så får du early bird-pris på kursavgiften. Gäller även fördjupningsutbildningarna EFL Marketing och EFL Affärsstyrning.

EFL_adp_3942Diplomerad Marknadsekonom
Vill du öka din kompetens i att arbeta både strategiskt och operativt med marknadsföring? Programmet Diplomerad Marknadsekonom tränar dig i att analysera, motivera och fatta kvalificerade beslut inom marknadsföringsområdet. Detta är en bred och djup 2-årig deltidsutbildning på akademisk nivå inom strategisk och operativ marknadsföring. Programstart: 28 augusti.
Läs mer om Diplomerad Marknadsekonom

Diplomerad Controller
Diplomerad Controller är en två år lång utbildning på deltid inom ekonomi, projektledning, strategi och ledarskap. Du kombinerar studierna med ditt arbete och tränas i att mer effektivt kunna hantera ekonomisk information. Du kommer bland annat att behärska strategi, affärsstyrning, verksamhetsplanering och ledarskap. Efter genomgånget tvåårigt program erhålls titeln Diplomerad Controller. Programstart: 28 augusti.
Läs mer om Diplomerad Controller

EFL Marketing
EFL Marketing – koncept, planering och nytänkande är en marknadsföringsutbildning som går både på djupet och bredden. Under en kväll i veckan under 20 veckor kommer du att utveckla dina färdigheter och få nya verktyg för att kunna arbeta bättre genom hela marknadsföringsprocessen, från strategi till genomförande. Under programmets gång binder vi ihop de olika delarna genom att träna dig i att ta fram en riktigt skarp marknadsplan. Kursstart: 27 augusti.
Läs mer om EFL Marketing

EFL Affärsstyrning
EFL Affärsstyrning omfattar verksamhetsstyrning på djupet och bredden, och ger dig nya verktyg för att kunna jobba mer strategiskt. Efter en kväll i veckan under en termin kommer du att vara bättre på att göra ekonomiska analyser och att ta fram kvalificerade beslutsunderlag utifrån verksamheten som helhet. EFL Affärsstyrning passar dig som vill kombinera arbete med studier på högskolenivå. Kursstart: 27 augusti.
Läs mer om EFL Affärsstyrning

 

Early bird-pris

Pris vid anmälan före den 12 april 2018:

SEK 35 500/termin
(ordinare pris SEK 39 500/termin)
SEK 32 000/termin för medlemsföretag i EFL:s företagsnätverk
(ordinare pris SEK 35 500/termin)

På Diplomerad Controller / Marknadsekonom gäller priserna för samtliga 4 terminer under förutsättning att du inte tar studieuppehåll. Vid studieuppehåll kommer det då rådande priset att faktureras för de återstående terminerna.

Priser exkl. moms och litteraturkostnader.
Internat- och diplomeringskostnader ingår.