”A learning organization” på Leading Impact-internat

Deltagarna på Leading Impact sammanstrålade för tredagarsinternatet ”A learning organization”. På agendan stod bland annat frågor som vad som måste utvecklas för att stödja utvecklandet av en lärande organisation och vilka hinder som måste undanröjas.

Detta bildspel kräver JavaScript.

A learning organization var den tionde modulen för deltagarna på Leading Impact, som snart har gått ett år på programmet. I den här modulen låg fokus på att diskutera organisering och ledning av arbete i relation till lärande i organisationer. De fick också möjlighet att närma sig lärande i organisationer från olika vinklar och hur mänskliga interaktioner och mikropolitik i organisationer påverkar. Frågor som diskuterades var bland annat; Stödjer vi lärande i vår organisation? Vad hindrar och vad stöder lärande att blomstra i vår organisation? I vilken utsträckning vill vi vara en lärande organisation? Vad kan utvecklas?

A learning organization var det sista internatet, innan det är dags för deltagarna att gå Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap eller Leading Digital Business som inriktning. Dessa går även att läsa som fristående kurser.

Nästa programstart för Leading IMPACT är den 7 oktober. Läs mer om www.leadingimpact.se

 

Leading Impact
  • Executive managementprogram
  • 15 månader med strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande
  • Programmet är förfinat utifrån vårt Executive MBA, som getts i partnerskap med Lunds universitet under 20 år
  • Tar utgångspunkt i deltagarnas verklighet och strategiska utmaningar

Nästa programstart: 7 oktober.

Läs mer om programmet:
www.leadingimpact.se

  • Intresseanmälan

    Fyll i intresseanmälan, så hör vi av oss inom kort och berättar mer!