EFL gratulerar Polisen till 27 framtida chefstalanger!

EFL, Polisen, Företagsanpassad utbildning, examen

Stort grattis till Polisens 27 framtida chefstalanger som tog sin välförtjänta examen!

Under två års tid har deltagarna fyllt på med nya kunskaper inom arbetsrätt, förvaltningsrätt samt organisation och ledarskap. De har genom programmet fått goda förutsättningar att att förankra sina kunskaper och färdigheter i organisationen, samt fått tillfällen att reflektera över dessa. I sann EFL-anda och utifrån vår pedagogiska idé har deltagarna framgångsrikt omsatt kunskaperna till organisationen och på så sätt kraftigt bidragit till utveckling av verksamheten.

I maj var det dags för examen, som pågick under två dagar och satte fokus på deltagarnas lärdomar och hur dessa kan omsättas till konkret verksamhetsutveckling. EFL har under många år arbetat fram och förfinat en examensmodell vilken genomsyras av interaktion mellan deltagare och deras gästande chefer. När detta var avklarat var det dags för de mer ceremoniella delarna med utdelning av diplom, mingel och examenstårta.

EFL, Polisen, företagsanpassad utbildning, Tony Åkesson

”Det har under alla år varit ett mycket viktigt och oerhört betydelsefullt uppdrag vi har haft för Rikspolisstyrelsen – att vara med och utveckla svensk Polis!”, säger Tony Åkesson, affärsutvecklare EFL.

I samband med den högtidliga examen har EFL utexaminerat ca 160 polischefer sedan 2007. ”Det har under alla år varit ett mycket viktigt och oerhört betydelsefullt uppdrag vi har haft för Rikspolisstyrelsen – att vara med och utveckla svensk Polis!”, säger Tony Åkesson, affärsutvecklare EFL.

Om du vill veta mer om hur EFL kan hjälpa dig och din verksamhet med skräddarsydda utbildningar så kontakta Per Malmberg på per.malmberg@efl. se eller 046-222 68 44. Du kan också läsa mer om våra företagsanpassade utbildningar här.