Leda i förändring – tema på Partner Mentorprogrammet

Från EFL:s konferensrum, nu tillfälligt ombyggd som studio, genomfördes månadens sammankomst på Partner Mentorprogrammet på distans för de 75 mentorerna och adepterna från Alfa Laval, Axis, Baxter, Bona, CGI, E.ON, Orkla och Tetra Pak. Pontus Bodelsson pratade om viktiga parametrar att beakta när man leder i förändring, tillsammans med dagens värdföretag Baxter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Partner Mentor-programmen, som har getts i EFL:s regi i snart femton år, bygger på att ett antal företag går samman och matchar mentorer och adepter över företagsgränserna. Under åtta månader träffas mentorerna och adepterna för samtal, men även seminarier som ger ytterligare perspektiv och verktyg, samt näring till samtalen.

EFL Skräddarsytt

På EFL är vi specialister på att skräddarsy unika utbildningsprogram som adresserar din verksamhets specifika utmaningar.

Nyfiken på att veta mer om EFL:s skräddarsydda program?
www.efl.se/efl-skraddarsytt

Leading Change

Pontus Bodelsson, tillsammans med Ulf Johansson, träffar man även på Leading Change – framgångsrikt förändringsledarskap. En 9-dagarskurs där du utvecklar ditt mindset, skillset och din verktygslåda för att kunna driva och hantera förändringar. Läs mer om Leading Change