Med en inspirationskick inför sommarledigheten

En intensiv vår går snart över i några veckors välförtjänt sommarledighet att ladda batterier inför nya stordåd till hösten. Hos EFL väntar ett fullmatat utbud för dig som vill utvecklas inom management, ledarskap, ekonomi, marknadsföring, affärs- och styrelseutveckling med mera i höst.

Men först vill vi ge dig en inspirationskick inför sommarens avkopplande reflektionsstunder.

På fredag – den 28 juni – bjuder EFL in till sitt traditionsenliga jordgubbsseminarium, i år på temat ”Strategiskt ledarskap och tänkande i en värld präglad av komplexitet och osäkerhet”. Vi vill med detta skicka iväg dig på sommarledighet med en inspirationskick! Ta chansen att höra EFL:s styrelseordförande Stein Kleppestø berätta om hur man hittar modet att ta sin organisation utanför komfortzonen.

EFL:s jordgubbsseminarier brukar vara uppskattade tillställningar, men i år har evenemanget varit synnerligen populärt. Vi har fått byta upp oss till större lokal – vår medlemsorganisation Medicon Village räcker oss en hjälpande hand genom att ställa sin hörsal till förfogande för att så många som möjligt ska få chansen att delta. På grund av det stora intresset har vi trots detta endast ett fåtal platser kvar.

I höst väntar mycket spännande för dig som arbetar på något av de företag och organisationer som ingår i EFL:s medlemsnätverk. Exempelvis kan vi presentera ett utbud av HotSpot-sammankomster med en intressant bredd av frågeställningar. Att vara medlemsföretag i EFL:s nätverk innebär även en hel del övriga förmåner, läs mer om detta.

För dig som vill utvecklas erbjuds en mängd programstarter i höst. Förutom EFL:s executive management and leadership program Leading IMPACT, EFL:s Styrelseprogram, Diplomerad Marknadsekonom och Diplomerad Controller finns det möjlighet att gå program i ledarskap, affärsstyrning, marknadsföring, organisationsutveckling och performance management.

Dagar i anslutning till sommarledighet är en utmärkt tidpunkt att reflektera och planera för sin egen, sina medarbetares eller organisationens utveckling framöver. Ta gärna några minuter att titta på EFL:s utbud av kurser och program, eller låt dig inspireras av några av våra skräddarsydda företagsanpassade upplägg.

Välkommen till EFL – vi utvecklar människor som utvecklar företag!

På alla medarbetare i organisationens vägnar önskar jag en skön sommar.

Henrik Lundgren

Vd EFL

Ps. Du följer väl oss på Facebook och LinkedIn!?