Ny affärsutvecklare i EFL-teamet

Vi välkomnar Sophia Engleson som ny Affärsutvecklare i vårt team! Hon kommer senast från World Trade Center Malmö, Lund, Helsingborg där hon de senaste 9 åren har byggt upp och utvecklat World Trade Centers medlemsverksamhet. Sophia har varit ett välkänt ansikte utåt för WTC:s verksamhet och representerat bolaget vid såväl lokala som internationella sammanhang.

EFL:s nya Affärsutvecklare Sophia Engleson

Välkommen till EFL, Sophia! Hur känns det efter första veckan?
– Tack, det känns verkligen bra! Det första som slår mig är vilka otroligt kompetenta kollegor jag kommer att jobba med i vårt starka team. Jag känner stor tacksamhet för det gedigna engagemang i att få mig med på banan så fort som möjligt!

Vad tilltalar dig med EFL:s varumärke?
– EFL har alltid stått för kvalitet i mina ögon. Att få vara akademin mitt i näringslivet och att få utveckla människor känns som ett privilegium. Nu när jag har fått en större inblick i vårt programutbud, av såväl öppna utbildningar som företagsanpassade lösningar, känner jag att EFL verkligen gör skillnad för regionens företag.

Vad hoppas du kunna tillföra till EFL-teamet?
– Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet från näringslivet och den tillväxtresa jag varit med om under mina 9 år på World Trade Center. Mitt stora nätverk av tidigare affärsrelationer och samarbetspartners hoppas jag få utveckla och bygga vidare på i och med min nya tjänst.