Skärpan inställd för företagare på Limhamn

Sedan slutet av januari har lokala företagare på Limhamn genomgått EFLs utbildning inom Affärsutveckling på uppdrag av På Limhamn och inom ramen för Projektet KUL 3.0 (finansierat av Europeiska socialfonden). Idag var det dags för diplomutdelning!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu en bit in i april och ett antal inspirerande utbildningsträffar senare och med skärpan för affärsutveckling förfinad var det dags att runda av utbildningsdelen samt att dela ut diplom. Nu följer individuell sparring för de olika företagarna kring de aspekter av affärsutveckling som är mest aktuella just i deras respektive verksamheter.

EFL har därtill fått förtroendet till ytterligare en viktig insats på uppdrag av På Limhamn, om några veckors startar utbildning i projekt- och kampanjplanering. EFL är glada och stolta över att få vara en pusselbit i utvecklingen av Limhamn!

Företagsanpassat på EFL

En skräddarsydd utbildning kan innehålla ett eller flera ämnesområden, allt anpassat efter era utvecklingsbehov. Likt lego sätter vi tillsammans ihop de bitar som adresserar era utmaningar! Navigera bland våra olika spetsområden såsom ledarskap, affärskunskap, styrelseutveckling, ekonomi, juridik och sätt samman en helt anpassad kunskapsresa! Läs mer