Vårens Affärskunskap planeras

Lärarteamet för EFLs populära kurs Affärskunskap – ”civilekonom” på åtta dagar drar upp riktlinjerna inför vårens omgång av kursen. Målsättningen för lärarteamet är att lyckas prestera ett snitt på 9,0 eller bättre på kursutvärderingens tiogradiga skala, vilket de brukar lyckas med.

Lärarteamet för EFLs kurs Affärskunskap planerar vårens 8,5 dagar

– I år har vi ytterligare höjt ribban för oss själva för att deltagarna ska få ut ännu mer av utbildningen, säger EFLs Affärsutvecklare Cathrin Cronqvist.

– Kursen är ett fantastiskt sätt att få en vana och självsäkerhet kring de ekonomiska termerna och språket och samtidigt stärka sitt ledarskap och den strategiska planeringen, fortsätter Cathrin. Deltagarna får kunskap som direkt kan kopplas till deras företag/organisation. Dessutom, och inte minst, vet vi att kursen ger ett otroligt starkt nätverk.

Vill du hänga med på Affärskunskapståget i vår? Den 30 mars är det kursstart. Finns fortfarande några platser kvar.

Läs mer om Affärskunskap

Affärskunskap

Utveckla din helhetssyn inom ekonomi, marknadsföring, strategi och ledning med hjälp av EFLs utbildningsprogram i affärsmannaskap. Det ingår både mjuka och hårda delar och det sker en direkt koppling till ditt företag. Du blir van att använda det ekonomiska språket, du får bättre förståelse för ekonomiska samband, du blir stärkt i ditt ledarskap och inom strategisk planering. Läs mer