Henrik Lundgren

VD har ordet

If all you have is a hammer, every problem tends to be a nail

Vi på EFL tror att breddade perspektiv i kombination med analytisk färdighet och kreativt nytänkande är vägen till utveckling. Hos oss utökar du din verktygslåda för att stå bättre rustad att lösa de utmaningar du och din verksamhet möter.

EFL är redo att vara din partner oavsett var du befinner dig i karriären. Hos oss finner du allt från inspirerande introduktionskurser i ekonomi och affärsmannaskap till mer avancerade program som Leading IMPACT och Styrelseprogrammet. Vi levererar även skräddarsydda lösningar efter varje organisations unika förutsättningar. I vårt företagsnätverk hittar du andra organisationer och individer som brinner för utveckling och vill utforska sin förbättringspotential.

I partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet har EFL framgångsrikt utvecklat individer, företag och organisationer sedan 1969. Vi erbjuder ett svårslaget koncept bestående av bredd och tyngd  kombinerat med nytänkande, flexibilitet och en konstant strävan att ligga i pedagogisk framkant.

Vi tror inte att enbart tillförsel av ny kunskap skapar förändring – det är tillämpning av denna kunskap som är nyckeln för att få saker att hända. Att ha marknadens förmodligen mest nöjda kunder gör oss givetvis väldigt stolta, samtidigt som vi vet att detta förpliktigar.

Vi har genom åren haft förmånen att följa många framgångsrika ledare, verksamhetsutvecklare och organisationer i deras utveckling. Vårt team står redo att med nya infallsvinklar och kreativt tänkande hjälpa dig och ditt företag att komma vidare i era utmaningar och nå nya nivåer.

Varmt välkommen till EFL!

 

Henrik Lundgren
VD EFL

Efl