Projektledning & projektstyrning

Utveckla dina färdigheter i att beställa, styra och leda projekt

På denna 3-dagarsutbildning inom projektledning och projektstyrning stärker du din verktygslåda i hur man framgångsrikt navigerar genom alla faser av ett projekt, från initial planering till genomförande och uppföljning.

Du får verktygen för att säkerställa att även de mest komplexa projekt levererar enligt plan. Vi går på djupet i hur man strukturerar och systematiskt planerar och kontrollerar genomförande och uppföljning.

Kursstart – 16 april 2024

Plats – Lund

Gör en intresseanmälan så hör vi av oss, välkommen!

Fyll i din intresseanmälan


Mer om Projektledning & projektstyrning

Programansvariga Kristian Wahlgren, som har mer än 20 års erfarenhet av att styra och leda komplexa program och affärsutvecklingsprojekt i en multinationell miljö och Hans Knutsson, EFL-medarbetare och forskare i ekonomistyrning vid Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, med inriktning mot styrning och ledning av organisationer berättar här mer om programmet.

Här ger Kristian Wahlgren, som har mer än 20 års erfarenhet av att styra och leda komplexa program och affärsutvecklingsprojekt i en multinationell miljö, små glimtar av några av de punkter som vi kommer att fördjupa oss i på Projektledning & projektstyrning. Läs mer om programmet här >>

Kristian Wahlgren, programansvarig för EFL:s 3-dagarskurs Projektledning & projektstyrning, förklarar skillnaderna mellan att driva ett större och ett mindre projekt Kristian Wahlgren, programansvarig för EFL:s 3-dagarskurs Projektledning & projektstyrning, berättar om ett vanligt misstag när man startar projekt.

Kristian Wahlgren, programansvarig för EFL:s 3-dagarskurs Projektledning & projektstyrning, berättar om framgångsfaktorerna när man driver stora och komplexa projekt Kristian Wahlgren, programansvarig för EFL:s 3-dagarskurs Projektledning & projektstyrning, berättar om nyckeln till ett bra samarbete mellan projektledare och projektbeställare

Efl