2017 – nu kör vi igen!

2017 är här. God fortsättning på det nya året! Ett nytt år med nya möjligheter. 365 nya chanser att göra skillnad, kan det kännas annat än bra? Oavsett om det handlar om din verksamhets utveckling, din egen personliga utveckling eller dina medarbetares utveckling så vill EFL förstås gärna vara med på årets spännande resa.

Det gångna året var ett rekordår för EFL på många sätt. Det kanske mest påtagliga var att 2016 kan läggas till handlingarna som det mest aktivitetsfyllda året hittills i organisationens historia. Det har varit ett härligt tryck med öppna program, skräddarsydda företagsanpassade utbildningar, nätverksträffar, alumni-sammankomster, inspirationsföreläsningar, Think Tanks, medlemsdagar, utvecklingsgrytor, etc. etc.

Utöver detta har vi även varit aktiva i vårt sociala ansvarstagande. Tillsammans med det sydsvenska näringslivet har EFL under 2016 startat två omgångar av vårt integrationsprojekt för att få nyanlända akademiker ut på arbetsmarknaden – ett initiativ där praktik på företag i regionen kombinerades med utbildning i svensk ekonomi, svensk management, svenska institutioner och svensk ekonomisk historia. Vi kan med glädje konstatera att hälften av deltagarna som medverkade i projektets första omgång som avslutades i juli nu har anställning.

Nu spänner vi bågen ytterligare och ser fram emot ett 2017 med fortsatt sjudande aktivitet. Det nya året börjar med en rivstart, redan i januari har vi starter på de öppna utbildningarna Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller, EFL Ledarskap i organisationer samt Extern redovisning och Räkenskapsanalys för dig som önskar komma igång omgående.

Inför 2017 har vi även sjösatt EFL Learning Lounge – vårt nya digitala ”learning management system” som ger våra kunder ett effektivt stöd i sina lärprocesser.

Genom vårt unika partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet kan EFL erbjuda en bredd av kompetens som få aktörer på marknaden kan matcha. Vi kan ta ett helhetsgrepp i att hjälpa dig och din organisation att utvecklas, se möjligheter i och kommando över era utmaningar. Oavsett vilken nivå du befinner dig på i karriären eller i vilket utvecklingsskede din verksamhet befinner sig i så finns EFL för dig.

Varmt välkommen till EFL!

Henrik Lundgren

VD EFL

EFLS PROGRAMUTBUD 2017

17 januari
EFL Ledarskap i organisationer
23 januari
Extern redovisning och räkenskapsanalys
30 mars
Affärskunskap
3 april
Ekonomistyrning
28 augusti
EFL Affärsstyrning
EFL Marketing
29 augusti
Diplomerad Controller
Diplomerad Marknadsekonom
19 september
Executive MBA
21 september
Affärskunskap
september
Making Mergers Work
oktober
Corporate Brand Management
19 oktober
EFLs Styrelseprogram
november
Creating the attentive company
november
Leading Generation Y
december
Digital Marketing

Företagsanpassade utbildningar
Vi på EFL är specialister på att skräddarsy utbildningar för att er organisation ska nå omedelbara och långsiktiga framgångar! Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan skapa en flexibel och unik utvecklingsinsats åt ditt företag. Läs mer