Boxon – nya medlemmar i EFL:s företagsnätverk

Boxons historia sträcker sig från att ha varit ett lokalt sågverk till en global förpackningskoncern. En utveckling som under snart ett sekel har bidragit till att de idag verkar i åtta länder och omsätter ca 1,3 miljarder SEK.

Boxons erbjudande bygger på fyra delar – förpackningslösningar, etiketter & spårbarhet och maskiner & utrustning samt tjänster. Individuella tjänster eller helhetslösning – det väljer kunden själv. Som kund till Boxon kan erbjudandet växa med verksamheten.

Christer Rapp, ny CEO för Boxon Group

– Boxon är ett internationellt bolag, som har starka värderingar och en gedigen företagskultur. Bolaget är under ständig utveckling, vilket gör det viktigt att hämta input utifrån. Här ser vi flera värden i att ansluta oss till EFL:s nätverk, säger Christer Rapp, ny CEO för Boxon Group och tidigare deltagare på EFL:s Executive MBA-program och Styrelseprogrammet.

Christer har erfarenhet av EFL:s nätverk via tidigare bolag han verkat inom och Jimmy Björk, Sales Director – Key Account, går just nu EFL:s 15 månader långa managementprogram Leading Impact. Både Christer och Jimmy ser möjligheter i att ansluta till EFL:s nätverk för att kunna låta flera inom bolaget ta del av de olika medlemsaktiviteterna, samt kunna synliggöra möjligheterna med Boxon till övriga nätverksmedlemmar.

Mer om Boxon på www.boxon.se


EFL:s Företagsnätverk

EFL:s företagsnätverk består av cirka 100 bolag i regionen. I medlemskapet ingår bl.a. tillgång till ett brett kontaktnät, Hot Spot nätverksträffar, utbildningar till medlemspris, events, rådgivning och utveckling, Executive Matchmaking och den senaste forskningen. Läs mer om EFL:s företagsnätverk