Efterlängtad premiär för Hot Spot Digitalisering

Den 6:e oktober var det premiär för EFL:s nya grupp Hot Spot Digitalisering. Hot Spot-grupperna är dynamiska nätverksgrupper där fokus ligger på intressanta diskussioner, nya idéer och erfarenhetsutbyte kring området digitalisering. Vi lägger stor vikt vid att deltagarna ska representera olika branscher och företag, då detta ger en bra bredd på diskussioner och nya infallsvinklar. 

Sophia Engleson, affärsutvecklare på EFL

Temat för den första träffen var efterfrågestyrt, då deltagarna i förväg fått skicka in de aktuella frågeställningar de sitter med kring området digitalisering. Nicklas Holmberg från EFL, som kommer att vara ansvarig för gruppen, inledde med att diskutera två stora områden kring digitalisering – Transformation och Innovation –  för att sedan glida över i deltagarnas frågor under resten av förmiddagen.

Sophia Engleson, nyanställd Affärsutvecklare på EFL beskriver träffen såhär:
-Ett väldigt smart och effektivt upplägg för erfarenhetsutbyte och kunskapsöverföring mellan våra medlemsföretag, där merparten av bolagen ändå brottas med samma frågeställningar. Det var mycket spännande och dynamiskt och jag ser fram emot fler Hot Spot-träffar!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Läs mer om Hot Spot Digitalisering


EFL:s Nicklas Holmberg är akademiskt ansvarig för Hot Spot Digitalisering