EFL och Sparbanken Skåne söker nästa skånska stjärna

Har du drivet och vill utmana och utveckla dig och din verksamhet? Står du inför en skarp strategisk utmaning? Kolla då in stipendiet till höstens programstart av Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program – ett 15 månader hands on-program för att skapa omedelbar affärsnytta. Bakom stipendiet står EFL och Sparbanken Skåne.

Ett starkt näringsliv är avgörande för Skånes drivkraft, utveckling och attraktivitet. Starka och talangfulla företagare och entreprenörer är viktiga för utvecklingen av regionen. EFL:s Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program är en nytänkande managementutbildning designad för att ge dig och din organisation precis de verktyg, lärande, inspiration och nytänkande som behövs för att tänka nytt kring ert företags unika möjligheter och att ta dessa från tanke till handling i en snabbföränderlig omvärld.

Med en gemensam satsning mot det skånska näringslivet erbjuder EFL Executive Education och Sparbanken Skåne en stipendieplats till höstens programstart av Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program (värde SEK 225 000, ex moms). Stipendiet går till en person från ett företag i Sydsverige som står inför en skarp strategisk utmaning och kan spela en viktig roll i regionens utveckling.

Är du eller känner du nästa stjärna?

Skicka in din ansökan senast 14 september, 2022!

Läs mer >> 


Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program

EFL:s Leading IMPACT, i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, omfattar 15 månader där du och ditt företag får en kraftfull kompetenshöjning inom strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande. Programmets bygger på EFL:s impact-pedagogik som innebär att du som deltagare tar med dig din organisations skarpa strategiska utmaningar in i programmet. Du tränas i att tänka kreativt kring affärsmodeller för att på ett hållbart sätt kunna leda din organisations utveckling på en allt mer snabbföränderlig marknad med nya möjligheter och fallgropar. Programmet ges på engelska och består av såväl svenska som internationella deltagare. Nästa programstart är den 5 oktober 2022. För mer information om programmets innehåll och upplägg, se www.leadingimpact.se


EFL Executive Education

På EFL erbjuds du hands on-utbildningar med akademisk tyngd, som ger dig kunskap, modeller och verktyg att direkt kunna omsätta i din vardag eller för att du ska kunna ta nästa steg i karriären. Med ett unikt partnerskap med Ekonomihögskolan i Lund och en stark förankring i näringslivet har vi sedan 1969 gett utbildningar inom ekonomi, HR, ledarskap, marknadsföring och styrelseutveckling. Se vårt programutbud eller läs mer om våra företagsanpassade utbildningsinsatser.


Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne tar stolthet i att ge tillbaka till det lokala näringslivet genom att med en del av sin vinst stötta satsningar som utvecklar regionen. Läs mer om Sparbanken Skåne >>

Leading Impact-stipendie 2022
Leading Impact-stipendiat 2021

Lina Boreson, SmiLe Incubator
Läs mer >>

Efl