Mer ”bang for the buck” i din kompetensutveckling

Hösten är en härlig tid. I takt med att daggen i morgongräset blir allt mer påtaglig och sommarbrisen byts mot höstvind fylls luften även med ambition, förväntan, driv och nya möjligheter.

EFL:s vd Henrik Lundgren

Du som vill kanalisera denna energi med nya tankesätt och verktyg för din och din organisations utveckling har kommit till rätt ställe. Med en banbrytande pedagogik som tar utgångspunkt i dina unika utmaningar ser EFL till att du får mest ”bang for the buck”. Vi vill göra rejält avtryck i ditt sätt att tänka och agera – vi vill öppna en ny värld för dig.

Att designa management- och ledarskapsutbildningar för att skapa största möjliga genomslag ligger i EFL:s dna sedan vi grundades 1969. Med våra flaggskeppsprogram Executive MBA och Leading IMPACT som motor har vi byggt det vi kallar ”impact pedagogik”. Utifrån en vetenskaplig bas arbetar du skarpt, och hands-on med de utmaningar du står inför just nu. Glöm förtryckta power-point-slides eller tillrättalagda case. Genom att sudda ut gränsen mellan arbetets skarpa utmaningar och utbildningen skapar vi maximal impact.

I höst skruvar vi upp ambitionsnivån ytterligare ett snäpp i utvecklandet av morgondagens mest effektiva managementutbildningar genom att sjösätta ett forskningsprojekt. Är du och din organisation intresserade av att vara med på denna resa och önskar vara involverade i projektet så tveka inte att kontakta oss.

I vanlig ordning väntar många godbitar framöver, ett axplock:

  • Leading IMPACT-stipendium:
    Fram till den 14 september går det att söka stipendiet Nästa skånska stjärna som är en gemensam satsning av EFL och Sparbanken Skåne. Stipendiet riktar sig till dig som arbetar i en sydsvensk organisation med en spännande strategisk utmaning och som vill utvecklas på marknadens mest nytänkande ledarskaps- och managementutbildning Leading Impact. Läs mer om stipendiet
  • Nytt HR-program:
    Den 10 november går startskottet för vårt nya Strategic HR Excellence Program – låt HR-frågorna ta plats i ledningsgruppen tillsammans med vår partner ROI Rekrytering. Läs mer om Strategic HR Excellence Program
  • A perfect ten:
    I slutet av september har du chans att gå kursen Making Your Business Digital – Strategies for developing digital business models som förra året fick ”a perfect ten”, dvs. att nå ett snittbetyg på 10,0 på en tiogradig skala i kursutvärderingarna. Läs mer om Making Your Business Digital

Spana in hela höstens programutbud och nätverksträffar för dig som arbetar på något av EFL:s medlemsföretag.

Mer inspiration hittar du på våra hemsidor, www.efl.se och www.leadingimpact.se.

Henrik Lundgren
Vd EFL

Ps. Kom ihåg att den som är mycket stark också måste vara väldigt snäll. EFL stöttar den ideella organisationen Help for Children, som grundades av EFL:s Executive MBA Class of 2012, som engagerar sig för att skapa en bättre framtid för barnen på ett barnhem i Bangalore i Indien. Besök gärna www.helpforchildren.se och stöd deras verksamhet du med.

Jordgubbswebinarium

Missade du årets jordgubbswebinarium Laget spöar jaget i en komplex omvärld? Spana in sammanfattningen av Thekla Schneede här.

Nästa skånska stjärna

Står du inför en spännande skarp strategisk utmaning? Har du drivet och vill ta ledartröjan för din organisations såväl som din egen utveckling?

Tillsammans med Sparbanken Skåne utlyser vi en sponsrad stipendieplats på höstens start av vårt Executive managementprogram Leading IMPACT!

Sista ansökningsdag: 14 september 2021

Läs mer och ansök >>